مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر

باسلام
اگر دختر مجردی که از طرف پدر فوت شده اش مستمری بازنشستگی میگیره اگه شاغل بشه در جای خصوصی و بیمه تامین اجتماعی از طرف کارفرما نشه آیا حقوقش قطع میشه؟ اگر میشه حقوق دختر رو به حقوق مادرش اضافه میکنن یا کلا قطع میشه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بااشتغال یاازدواج حقوق مستمری پدرمتوفی دختر قطع میشود چه کارفرمابیمه کندچه نکند بیمه کردن توسط کارفرماازتکالیف کارفرماواجباری است وبیمه سابقه بازنشستگی است ودرصورت قطع حقوق مستری دختر به حقوق مستمری مادر افزوده میشود

یک وکیل

باید از بیمه بپرسید