مشاوره حقوقی رایگان - تصادف پنجاه پنجاه

باسلام بنده یک سال و یک ماه پیش با خودروی نیسان که گویا پنجر شده بود و رو اسفالت ووجاده بدون هیچ گونه علایم هشدار دهنده تصادف کردم که افسر راهنمایی پنجاه پنجاه تشخیص داد.من زخمی شدم ولی طرف مقابل اسیب ندید.دادگاه طرف محکوم به پرداخت 50درصد خسارت تعیین شده توسط کارشناسی کرد.حالا یکسال و یک ماه است که خودروی من که پژو اس ال ایکس مدل 96 هست هنوز تو پارکینگ و طرف مبلغ محکوم شده را پرداخت نمیکنه به من که ماشینم را درست کنم .از سال قبل تا الان قیمت قطعات هم دوبرابر شده لطفا راهنمایی کنید .تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما اگر بیمه دارد خوب از طریق بیمه پیگیری کنیم اگر بیمه ندارد بر اساس نظریه کارشناس دادخواست علیه ایشان مطرح نمایید تا دادگاه اقدام به صدور حکم محکومیت ایشان نماید نگران افزایش بهای قطعات نباشید چراکه کارشناس قیمت قطعات را به نرخ روز محاسبه می نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می بایست 50 درصد هزینه ماشین شما را هر چه که هست بپردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما درخواست صدور اجراییه را نمایید تا اجراییه صادر و به
محکوم علیه ابلاغ شود و محکوم علیه مکلف است که در ظرف 10 از ابلاغ ، مبلغ محکوم به را پرداخت نماید
در غیر این صورت شما باید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی ایشان را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضورا به واحد اجرای احکام مراجعه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خودرو 5 سال ساخت باشد می توانید برای افت قیمت ناشی از این تصادف دادخواست مطالبه خسارت بر اساس قرار تامین دلیل کارشناسی قبلی دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مناسب علیه ایشان تنظیم نمایید و درخواست اخذ خسارت خواب خودرو علاوه بر خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را نیز داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.