مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

من قبلا وقتی از بکارت اینا خبر نداشتم یکی از انگشتامو داخل واژن کردم فک کنم تا یه بند هم نشده بود اگه خیلی داخل کرده باشم تهش تا یه بند و انگشت، میشه
و زود دراوردم و هیچ خون و دردی هم نداشتم.
ممکنه واسه پردم اسیبی وارد شده باشه ؟
من خودم با اینه معاینه کردم ولی اصلا شبیه عکسایی که از پرده بکارت تو نت گذاشته بودن نبود یه گوشت دایره مانند بود.
میشه کمکم کنین تروخدا خیلی استرس دارم من
و اینکه با مالش هم ممکنه اسیبی وارد بشه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

برای اطمینان باید به پزشکی قانونی مراجعه و درخواست گواهی سلامت بکارت کنید. پرده بکارت انواع و اقسام دارد و سلامت یا آسیب دیدگی آن تخصصی هست . حتی نظریه پزشک زنان اعتبار قانونی ندارد چه رسد به رویت خودتان یا مطالب اینترنتی . به جای استرس آرامش خودتون را حفظ کنید به پزشکی قانونی مراجعه و راهنمایی گرفته یا با پرداخت هزینه گواهی بگیرید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شایسته است به یک مشاور روانشناس معتمد و سپس به یک دکتر زن معتمد زنان مراجعه نمایید .