مشاوره حقوقی رایگان - چک تجاری شامل مرور زمان ماده 318 تجارت

با سلام
اینجانب درباره پرونده مطرح در شورای حل اختلاف خوانده پرونده میباشم و بنا به دادنامه اصداری محکوم به پرداخت مبلغ 14 میلیون تومان شدم.
با توجه به اینکه محکوم علیهم سه نفر به طور تضامنی میباشند (شرکت صاحب حساب و دو نفر نماینده شرکت که چک موصوف با دو امضا رسمیت داشت) و با امعان نظر به اینکه در لایحه دفاعی وارد ماهیت نشده و در مهلت مذکور در قانون (پایان جلسه اول رسیدگی) ایراد مرور زمان اسناد تجاری که توسط تجار یا برای مسایل تجاری صادر شده مذکور در ماده 318 ق ت را مطرح نمودم با توجه به اینکه شرکت تجاری تعاونی صاحب حساب در هر صورت تجاری میباشد و چک موصوف بابت فروش ماشین الات بوده و ازین نظر هم تجاری محسوب میشود
علی ایحال دادگاه بدون توجه به همه این احوال و بدون توجه به اینکه تاریخ چک مربوط به سال 93 میباشد و مهلت 5 ساله منقضی شده ایا امیدی هست که در دادگاه تجدید نظر حکم فسخ شود؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دفاعیات شما و تشخیص قاضی دارد. باید به یک وکیل وکالت در مطالعه بدهید تا پرونده را بخواند