مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام.شخصی که خودش رو معامله گر ارز دیجیتال معرفی کرده بود به من پیشنهاد کار داد و گفت پول برات واریز میکنم توهم ارز دیجیتال بخر و پورسانت میداد.بعداز واریز مبالغی متوجه شدم طرف کلاهبرداره و این پول از کارتای مختلف برام واریز میشه منم تهدید به شکایتش کردم و مانده ی پول رو نگه داشتم و تعدادی هم برای همون کارت مبدا دوباره واریز کردم مدارک هم موجوده.میخوام بدونم چون کارت به اسم منه الان طرف مبدا پول اگه شکایت کنه تکلیف من چیه که کلا بی اطلاع بودم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل واریز کننده مسئول می باشید مگر اینکه بتوانید از خود خوب دفاع نماید