مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن جیمیل

سلام من یه اکانت فری فایر داشتم که حدود 500 تومن می ارزید و برا فروش گذاشته بودم یه چند وقت یه نفر برای خرید از واتساپ بهم پیام داد و رمز و جیمیل رو که بهش دادم گوشیمو ریست فکتوری کرد و همه پیامم پاک شدن و دیگه هیچ دسترسی به اون جیمیل نداشتم
آدرس جیمیلم اسم و فامیلمه آیا میتونم کاری کنم?لطفا جواب بدین چون اون جیمیل چندین میلیون می ارزید

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام سوال حقوقی نیست شما باید با کسی که متخصص این کاره صحبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا شکایت خود را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما شکایت کنید رسیدگی می شود پلیس فتا دستگیرش میکنه