مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام من ماشین سمند موتور ملی به مدل 90 تقریبا یکسال پیش خریدم و هنگام تعویض پلاک برایم مشکلی پیش نیومد و سند زدن و الان که دوماه پیش فروختم کسیکه ازم ماشین خریده برده تعویض پلاک میگه که میگن موتور دستکوب میباشد و باید مراحل قانونی و اگاهی سپری شود و جریمه بپردازید و در برگ سبز قید شود ماهم گفتیم کاریه که شده روحمون هم از این کار خبر نداره ولی باشه جریمه ها رو ما میپردازیم حالا بعداز پرداخت جریمه ها و درست شدن همه چی بعد یک هفته به دلیل افت قیمت و کلاه پرداری ازما شکایت کرده و ازما طلب پرداخت افت قیمت به مبلغ 20 الی 30 میلیون میکند میخواستم این موضوع رو از لحاظ حقوقی و قانونی بپرسم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

جبران خسارت برعهده فروشنده خودرو مي باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اون خودرو اصلا افت شاملش نمیشه.موتور که دستکوب باشه و قانونا در کارت سبز درج بشه باعث کاهش قیمت واقعیش نمیشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم سوء نیت ، جرمی متوجه شما نخواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله به لحاظ قانونی مسئولیت دارید در قبال ایشان و باید شما نیز علیه فروشنده قبلی طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در جلسه دادگاه اعلام کنید که از این موضوع در زمان فروش ماسین بی اطلاع بوده اید . در این صورت دعوا رد میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه اصلا دروع گفته باشه و حتی اگر راست هم گفته باشه بازهم چون شما خسارات را داده اید حقی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا جرم کلاهبرداری نیست

ولی خریدار میتواند مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو را مطرح نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جرمی واقع نشده ولی مسولیت حقوقی پابرجاست