مشاوره حقوقی رایگان - انصراف یا اخراج از دانشگاه

سلام به وکلای زحمت کش و باوجدان دادراه که جواب ما رو میدین و وقت میزارید سوالات با حوصله میخونید.
من دانشجوی روزانه مقطع کاردانی ناپیوسته سال 97 بودم و با سهمیه ایثارگری قبول شدم.4 ترم سنواتم به پایان رسید اما نتونستم واحدهامو پاس کنم. بعد کمیسیونی شدم گفتن باید مدارک بیارید که قانع بشیم تا بهت ی ترم دیگه بدیم یا انصراف بزنی و هزینه تمام واحدهایی که برداشتی در سامانه سجاد پرداخت کنی‌. منم گفتم برام انصراف بزنن اما نتونستم هزینه رو پرداخت کنم و دیگه پیگیری نکردم. بعد از اون چند بار دانشگاه با من تماس گرفت اما پاسخ ندادم. الان 2 سال گذشته میخواستم بدونم شرایطم الان چیه؟ حکم اخراج صادر کردن یا انصرافیم و باید پول پرداخت کنم تا مدارکمو پس بگیرم؟ آیا نیاز هست وکیل بگیرم ؟ و میتونم باز دانشگاه روزانه شرکت کنم؟ و هزینه واحد ها با قیمت اون موقع حساب میکنن یا به روزه؟ اگر باز دانشگاه قبول بشم امکان تطبیق واحد هست؟ فرزند ایثارگر و جانبار هستم و این موضوع تاثیری داره؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دانشگاه مربوط و امور ايثارگران سوال فرماييد