مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دانشگاه روزانه دولتی

من متولد 1381/07/17 هستم. در خرداد 1400 دیپلم ریاضی فیزیک گرفتم و در 1400 کنکور ریاضی فیزیک دادم و در رشته مهندسی مواد و متالورژی روزانه دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شدم. هم اکنون در ترم اول تحصیلی هستم. من متاسفانه به رشته مواد و متالورژی علاقه و استعداد ندارم و به اجبار والدین وارد این رشته شدم و پشیمانم.
من از تاریخ 1400/07/01 تا 1405/06/31 معافیت تحصیلی از خدمت سربازی دارم و در واقع وضعیت نظام وظیفه من مشمول میباشد.
سوالم به شرح زیر است:
من اکنون میخوام از مهندسی مواد روزانه صنعتی اصفهان انصراف بدم. و بعد در بهمن ماه 1400 برای رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی که بدون آزمون و صرفا براساس سوابق تحصیلی است، در یک دانشگاه دولتی روزانه مثلا دانشگاه روزانه زابل یا دانشگاه روزانه جیرفت ثبت نام کنم و به ادامه تحصیل بپردازم.
حالا پرسش من این است که آیا مجاز به این کار میباشم؟ منظورم این است که در صورت انصراف از دانشگاه روزانه دولتی ، بنده صرفا مجاز به ثبت نام در رشته بدون آزمون دانشگاه های آزاد،پیام نور و غیر انتفاعی میباشم؟ یعنی آیا از تحصیل در بهمن ماه 1400 رشته بدون آزمون دانشگاه دولتی به صورت روزانه محروم میشوم؟
حالا در صورت محرومیت از تحصیل در بهمن ماه 1400 در رشته بدون آزمون دانشگاه دولتی بصورت روزانه، آیا  همچنین از تحصیل و ثبت نام در رشته بدون آزمون از بهمن 1400 در دانشگاهی دولتی به صورت نوبت دوم باز هم محروم میشوم ؟
از طرفی چون وضعیت نظام وظیفه من مشمول است نگران هستم که اگر از صنعتی اصفهان روزانه انصراف دهم آن وقت نتوانم دیگر ادامه تحصیل بدهم و اجبارا وارد سربازی شوم.
با تشکر

پاسخ ها :

سربازی انصراف از دانشگاه