مشاوره حقوقی رایگان - حکم برائت

باسلام
برای پرونده ای پس از رسیدگی در دادسرا حکم برائت متهم توسط بازپرس و دادستان صادر شده و شاکی در فرجه زمانی به این رای اعتراض زده، دادسرا پرونده رو به دادگاه ارسال کرده، حالا دوباره همون مراحل از جمله احضار متهم و اخذ توضیحات از وی تماما در این دادگاه تکرار میشه و اینکه چقدر احتمال داره که دادگاه حکم برائت صادر شده توسط بازپرس و دادستان رو تایید کنه؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد باید دید بازپرس و دادستان به چه علت است قرار منع تعقیب صادر کرده است لایحه ای تنظیم از خود دفاع نمایید. دادگاه قرار صادره از سوی بازپرس و دادستان را رد یا تایید می نماید و اکثریت مواقع در این گونه مواردطرفین به داد رسی دعوت نمی گردند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به ادله ارائه شده و همچنین نظر قاضی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای رسیدگی دادگاه به اعتراض به قرار منع تعقیب اصولا جلسه تشکیل نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای منع تعقیب در جلسه تشکیل نمی شود و رسیدگی می شود و نتیجه ابلاغ می گردد