مشاوره حقوقی رایگان - تصادف پراید با موتور سیکلت

با سلام و خسته نباشید بنده حدود یک ماه پیش تصادفی با یک موتور سیکلت داشتم که جرحی بود که مقصر شناخته شدم و ارجاع دادن به کلانتری اعتراص زدم پرونده رفت دادسرا و بعد از کارشناسی باز هم مقصر شدم و الان میگن باید برای مرخص کردن خودرو فیش حقوقی بدم در صورتی که ماشین بیمه داره
و این که میگن تا رای نهایی دادسرا ممکنه چند ماه طول بکشه و چون فیش حقوقی ندارم باید ماشین اونجا بمونه

پاسخ ها :

یک وکیل

باید تابع قانون باشید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام با توجه به جرحی بودن تصادف صرفا بابت جریمه نقدی میتوانند تامین صادر کنند و نه بیشتر