مشاوره حقوقی رایگان - ورثه

با سلام پدرم سرقفلی دو باب مغازه داخل یک گاراژ را خریداری کرده بود ولی بعد از انقلاب ستاد رهبری مالکیت آنجا را گرفته پدرم مجبور شد مجددا به ستاد اثبات کند که صاحب سرقفلی است و ماهانه مبلغی به ستاد واریز میکرده بعد از فوت پدرم سال 1384 مغازه را پلمپ کرده وقتی مراجعه کردیم گفتند با برگه انحصار وراثت بیایید چون وارث با هم اختلاف داشتیم خیلی طول کشید تا با مدرک برویم حالا که رفتیم میگویند چون برادر شما مغازه را اجاره داده بود طبق قانون چیزی به شما نمیرسد ما هم گفتیم برادرم بدون اطلاع و اجازه ما این کار را کرده خواهش می کنم کمکم کنید که چگونه از خودم دفاع کنم ممنونم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به طرفیت برادر به همراه سایر ورثه اقامه دعوی نمایید و معادل و اجرت المثل ایام را مطالبه نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشکل شما در این مشاوره نمی گنجد ونیاز به جلسه حضوری دارد.یاالله