مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو لیزینگ

سلام
بنده سال 1393 خودرو پژو تاکسی لیزینگی که تعداد 20 عدد قسط باقیمانده داشت را به شخصی فروخته ام و همچنان کارت سبز خودرو به نام بنده است, خریدار هیچکدام از اقساط را پرداخت نکرده است و حالا اقساط از حقوق ضامن بنده در حال کسر است که ضامن هم از بنده شکایت کرده, آیا امکان توقیف خودرو وجود دارد با توجه به اینکه تاکسی میباشد؟
چگونه باید اقدام کنم؟
راهنمایی کنید ابتدا از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اقساط را پرداخت کنید و بعد از خریدار خودرو شکایت کنید. امکان توقیف اموال شما وجود دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله به دادگاه مراجعه کنید