مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی جهت از کار افتادگی

سلام خسته نباشید

من خانم 42 ساله با بیماری MS مغزی از سال 83 و در سال 86 هم جراحی قلب باز انجام دادم و 12 سال هم سابقه کار و دو سال آخر هم بیمه بیکاری گرفتم که جمعا میشه 14 سال سابقه بیمه دارم و از اسفند 97 هم اقدام کردم جهت از کارافتادگی چون از نظر توانایی تحلیل رفتم و بخاطر عدم تعادل و کاهش دید قادر به کار حسابداری که شغلم هست نیست و در طی این سالها هم چند نوبت پردنزلون دریافت کردم بخاطر دید چشمم ٰٰولی از اسفند 97 چون پوشش بیمه ای نداشتم بخاطر اینکه بیمه بیکاریم تموم شد ؛ از ان موقع تحت کنترل پزشکان نیستم و داروهام رو هم دریافت نکردم و منتظر جواب کمیسیون پزشکیم هستم که در اولین جلسه تاریخ 97/03/13 برگزار شد هم جهت داخلی اعصاب هم قلب که رد شدم و دوباره برای تجدید نظر اقدام کردم که نوبتم 97/05/19 برای قلب برگزار شد و 97/06/05 هم برای اعصاب برگزار شد که گفتن سه هفته دیگه برم از بیمه محلمون نتیجه رو بپرسم ٰ توی سایت tamin که رفتم زده بود رای نهایی صادر شده بنظرتون یعنی مورد از کارافتادگی قرار گرفتم که گفتن برم سازمان محلمون ؟ و اینکه زودتر برم همین سازمان محلمون جواب رو میگن ؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

نتیجه قابل پیش بینی نیست باید به همان جایی که درخواست از کار افتادگی داده اید مراجعه کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به ندرت ولي غير ممكن هم نيست
پزشك مربوطه اعلام خواهد كرد در اثر چه چيزي بكارت زائل شده