مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام
ماه پیش به جرم حمل 700 گرم تریاک و بدون سابقه قبلی برای بنده 24 ماه حبس که 12 ماه تعلیقیست حکم بریدن و 2 میلیون جریمه شدم خواستم ببینم منی که سابقه نداشتم و پرونده پزشکی و از کار افتادگی دارم میتونم جرمم رو کاهش بدم
لطفا کمکم کنید ضمنا مادری دارم که بیماره و من تا الان که 32 سالمه ازدواج نکردم و خیلیام از قبل میدونن که بخاطر مراقبت ازش متاهل نشدم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. می بایست درخواست تجدید نظر خواهی می کردید و همه مطالب رو عنوان می کردید. یا از شرایط تخفیف مجازات در صورت اسقاط حق تجدید نظر خواهی استفاده می کردید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

البته اگر حکم قطعی شده باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مجازات شما مطابق قانون کاهش یافته است و برای کاهش بیشتر، تسلیم به حکم بزنید