مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. برای استرداد جهیزیه اقدام کردیم که داماد اقلام اصلی را که تحت صداق و مهریه در سند ازدواج آمده بود و برای ما خریده بود رو نداد. این اقلام رو ما در لیست جهیزیه نوشته بودیم. دادگاه رای به نفع ما داده و رای هم قطعی شده‌ و اجراش هم در اومده. حالا داماد با استناد به یک صورتجلسه -- که آنجا هم این اقلام به عنوان صداق معرفی شده اند -- اعاده دادرسی کرده. به نظرتون پذیرفته میشه اعاده دادرسیش؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل او و تشخیص قاضی دارد قابل پیش بینی نیست . میتوانید تماس بگیرید و وکالت مطالعه بدهید تا جواب دقیق داده شود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم