مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه همسایه

سلام من بابت ورثه با خانواده ام درگیر شدم متاسفانه همسایه روبرو خانه ام از این درگیری سوءاستفاده کرده و کنار دیوارم آتش روشن کرده و دیوار و شاخه های درختم را سوزاندن زمانی که مامور 110 به محل حاضر شدن با رییس کلانتری درگیر شد و توهین کردن به ایشان و درحضور شان ما را هم تهدید کردن چون خانمشان التماس کردن ما شکایت نکردیم بعد از مدتی دوباره برای دادگاه ورثه به شمال رفتم دیدم تمام درختهای داخل خانه را آتش زدن یکی از خواهرانم گفت که کار برادر من است الان نمی دانم از همسایه که تهدیدم کرده شکایت کنم یا از برادرم در ضمن من ساکن تهران هستم ولی آنجا ویلای ماست با تشکر از شما در خدمتتان هستیم تا از این طریق کمی از زحمات شما عزیزان را جبران کنم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با فرض خواهر شما موافقم
همسایه با عنایت به موضوع پیش آمدهه هرگز به مزل ورود پیدا نمی کند زیرا عواقب به شدت وخیمی در انتظار این شخص می باشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرهردورا به عنوان مظنون معرفی کنید.موفق باشید