مشاوره حقوقی رایگان - بررسی مجدد شکایت توهین و افترا پس از یک بار مختومه شدن پرونده

سلام وقت بخیر یک سوال از خدمتتون داشتم.
متاسفانه یکی از همکاران قدیمی بنده،مدتها برای من مزاحمت ایجاد میکرد. حتی حراست ازش تعهد گرفت و بعد هم اخراج شد. البته منم دیگه اونجا کار نمیکنم. از پارسال میزان مزاحمت ها بیشتر شد. پیامک،ایمیل،تماس تلفنی حاوی الفاظ زشت و رکیک. همچنین در توییتر و اینستاگرام مطالبی در مورد من نوشته بود. من چندبار تصمیم به شکایت گرفتم ولی اطرافیان گفتن ممکنه جریح تر بشه و اسید بریزه. تا اینکه مردادماه خودش رفت دادسرای جرائم رایانه ای از من شکایت کرد!! شکایت در مرحله اول توسط قاضی و بخاطر نبود مدارک مختوم شد. حتی من و احضار هم نکردن. ولی این موضوع باعث شد که من در شهریور ماه شکایتی علیه ایشون ثبت کنم. پلیس فتا رفتم. همه مدارک تائید شد. دادسرای جرائم رایانه ای هم بعد از دوبار اخطار بخاطر اینکه ایشون حاضر نشدن و فقط لایحه فرستادن، و اینکه مدارک من کامل بود، پرونده و جرائم مزاحمت و توهین و افترا و تهدید را کاملا تائید کرد و فرستاد برای دادگاه. دادگاه وقت اولین جلسه رو فروردین1402گذاشته. اما ازونطرف مجدد ایشون رفته از من شکایت کرده.اول شکایت در یک شعبه دیگه دادسرای جرائم رایانه ای بود.بعد اومد همون شعبه ای که پرونده قبلی شکایت ایشون از من مختوم شد. و پرونده شکایت من از ایشون بررسی شد و رفت دادگاه. اما اینبار در کمال تعجب برای من ابلاغیه اومده که برم شورای حل اختلاف مستقر در دادسرا. در سامانه ثنا،در روند بررسی پرونده من نوشته که به دستور شعبه این پرونده از آمار کسر شده.
دو تا سوال دارم
وقتی یکبار شکایت ایشون برعلیه من و بررسی کردند و در مرحله اول رد کردند، مدارک و شکایت من هم اثبات شده،چرا اینبار پرونده رو مختومه نکردن؟
شورای حل اختلاف چه ربطی به دادسرا داره؟

متشکرم.

پاسخ ها :

شکایت مجدد توهین افترا