مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام یک سال پیش شخصی از من شکایت کرد بابت توهین و افترا و تهدید که بنده از نظر افترا منع تعقیب شدم و تو تهدید برائت و تو توهین شش میلیون بریزم به حساب دولت ، مجدد رفته طرف شکایت کرده با همون مضمون توهین ،افترا ،تهدید ،قذف و با همون ادله ها تو یک شعبه دیگه،این خانم تو شکایت خودم محکوم شده به ضبط صدا مخفیانه و تهدید حیثیتی و افشای اسرار و افترا که هنوز حکمش نیومده بجای رضایت من مجدد رفته شکایت ثبت کرده ایا مگر امکان هست رو یک پرونده که رسیدگی شده و حکمم صادر شده و تسلیم به رای هم زدم مجدد تو یک شعبه دیگه شکایت کنه ؟ ایا اگر رفتم پیش دادیار کیفر خواست این خانم و حکم قاضی که براش در نظر گرفته شده و حکمی که قاضی این خانم برام در نظر گرفته و شماره پروندشو اعلام کنم تو همون مراحل اول منع تعقیب می شم ؟ یا اینم مجدد می ره بالا و باید جوابگو باشم ،این خانم رو همون ادله ها مجدد شکایت کرده و دست بردار نیست و هی برای من ایجاد ضرر و زیان می کنه چون من بخاطر این شرایط روانی یک سال اخیر زیر نظر روانپزشک هستم و حتی پرونده پزشکی هم دارم اگر بدونید منو با تهدید کشتن و زنده کردند و بعد اون تهدیدها دائم تشنج می کنم منی که هرگز سابقه تشنج کردن نداشتم و بخاطر این شرایط مجبورم هی وکیل بگیرم برای پرونده ها و سوال بعدیم اینه من می تونم بعد از حکمش که تهدید حیثیت و افشای اسرار گرفته برم ازش شکایت کنم بابت هتک حرمت و درخواست فایل صوتی و دریافت خسارت مالی و معنوی و شکایت بابت هی شکایت های مختلف با عناوین مختلف که یکبار رسیدگی شده این بار سوم که شکایت کرده ،بار اول رسیدگی شد و بار دوم دوست پسرش ازم شکایت کرد بابت همون پیامک ها که وسط راه ولش کرد و بار سوم این خانم مجدد شکایت کرده خسته ام بخدا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام تقاضای صدور قرار موقوفی تعقیب نمایید به جهت اعتبار امر مختوم کیفری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قطعا شکایت دوم اعتبار امر مختومه خواهد داشت و رد خواهد شد
شما باید در دادسرا ، رای قطعی دادگاه اول را ضمیمه پرونده نمایید و درخواست قرار موقوفی تعقیب را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام عزیزم شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکیل دارید هرچی وکلیتان می گوید عمل کنید چون بهتر از ما که پرونده ها ندیدیم مشورت می دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده قبلی را در جلسه رسیدگی فعلی مطرح نموده و درخواست صدور قرار موقوفی تعقیب را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
احکام و شکواییه های قبلی را به شعبه جدید ارائه کنید چون شکایت ایشان اعتبار امر مختوم را دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گفتگو متقابل دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام تقاضای قرار منع تعقیب کنید هر چند که پرونده احتیاج به مطالعه دارد تا دقیق تر بشود اظهار نظر شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست صدور قرار موقوفی تعقیب بدهید..

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت تهدید های که نسبت به شما شده است نیز می توانید شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصولاً منع تعقیب به 2دلیل صادر می شود جرم نپودن عمل انتسابی فقدان دلایل کافی در موضوع شما به دلیل عدم دلایل کافی در مرحله اول در شکایت قبلی منع تعقیب صادر شده حال شاکی میتواند با ارائه اسناد و دلایل جدید و کافی اقدام به شکایت مجدد نمایند حال اگر مطلعید که دلایل همان دلایل قبلی است می توانید به آن استناد نموده و تقاضای صدور قرار منع تعقیب نمایید در غیر این صورت دربرابردلایل جدید از خود دفاع نماید ضمناً می توانید به دلیل اختلال اضطرابی که برای شما ایجاد شده و اگر ناشی از تهدید و تهمت ایشان بوده است با ارجاع به پزشکی قانونی شکایت نمایید