مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام خسته نباشید ببخشید من چن روز پیش یه رابطه جنسی از جلو داشتم و پریود ام بودم موقعه رابطه تا نصفه طرف مقابل دو سه بار گذاشت داخل تا نصفه ولی خونی نیومد فقط یکم سوزش داشتم اومدم خونه بعدش نمی تونستم دست شوی کنم بعد یکمم خون اومد ازم حالا میخوام بدونم پرده ام سالمه یا نه از قبل پریود بودم موقعه رابطه ام پریود بودم . موقعه رابطه هیچ خونی نیومد اومدم خونه یکم خون اومدش حالا میخوام ببینم پرده ام سالمه یا ممکنه حلقوی باشه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای حصول اطمینان از موارد مطروحه شایسته است به یک دکتر متخصص زنان زن معتمد رجوع نمایید .

یک وکیل

به این راحتی خودتان را بدبخت نکنید . درهرحال باید به پزشکی قانونی بروید و درخواست گواهی سلامت بکارت کنید. در صورت آسیب دیدگی باید با جراحی ترمیم کنید.