مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک

با سلام ملکی در سال 80 بصورت وکالتی خریدم البته این ملک چند دست وکالتی خریداری شده بود. حال که آمده سند قطعی بزنم مالک اولیه فوت شده است. قابل توجه اینکه آن زمان که من از فروشنده خودم زمین رو خریدم کلیه مدارک از قبیل سند منگوله دار، بنچاق رو به من دادن . وکیلی گرفتم و شروع کرد به انجام امور گرفتن سند از فروردین 98 و تا الان طول کشیده. آیا اینقدر زمان میبرد. به گفته وکیل ایشان بعد از چند مرحله روزنامه و استعلام های لازم و موفق بودن و حالا از شورای حل اختلاف گواهی حصر وراثت بالای 3 میلیون کرده ولی تا حالا جوابی از شورا نیامده و مثل اینکه دادگاه باید نوبت بده. چه نوبتی ؟ آیا اینقدر زمان میبرد ؟ و حال بعد از شورای حل اختلاف چه مراحلی هست ؟ متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله پروسه زمان بری است
به وکیل خود اعتماد داشته باشید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله حتما همینطوره . زمان طولانی میبره و باید خیلی منتظر باشید ولی در هر حال این حق رو دارید که هرموقع در جریان امور قرار بگیرید و اقدامات وکیل محترم را ازشون مطلع بشید .