مشاوره حقوقی رایگان - شخصی از من شکایت کرده.معنی مورد دوم چیست؟

1-دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است
2-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به محکومیت در تاریخ 1401/11/09 ثبت گردید. یعنی چه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی هنوز با شما کاری ندارند اگر نیاز باشد به شما ابلاع میشه

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دادخواست درحال بررسی است اقدامات بعدی به اطلاع میرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است ظاهرا محکوم شده اید
اسناد و مدارک مربوطه باید به رویت یک وکیل برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی تعیین شعبه شده است و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فعلا دارند دادخواست را برسی می کنند ،
منتظر پیامک ابلاغیه از سامانه ثنا بمانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده ای علیه شما در دفتر خدمات قضایی در تاریخ 9 بهمن ثبت شده است فعلا دادخواست و ضمیمه های آن که اسناد و مدارک علیه شما هستند در دادگاه در حال بررسی است و تعیین شعبه نشده است اگر در آن مرحله ایرادی داشته باشد مجدداً به دفتر قضایی برگشت می شود وگرنه شعبه برای این پرونده تعیین می شود که از طریق آن شعبه به شما پیامک می شود که مثلاً در فلان روز در دادگاه حاضر شوید و از خود دفاع کنید متن دادخواست و ضمائم آن نیز برای شما ارسال می گردد در صورتی که ثنا ندارید می بایست ثبت نام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما به شعبه ارجاع شده ومنتظر دستور قضایی جهت تعیین وقت می باسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی پرونده ثبت شده است و متعاقبا ابلاغیه ارسال می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارک پرونده شما از جمله دادخواست و ضمائم ای که همراه آن به شعبه مربوطه ارسال کرده اید در حال رسیدگی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یعنی پرونده در مرجع قضایی ثبت شده و در حال بررسی برای تعیین وقت رسیدگی یا رفع نقص می باشد