مشاوره حقوقی رایگان - بدسرپرستی پدر

سلام
بنده 15سالمه پدرم تا الان 6تا ازدواج ناموفق داشته هیچ خرجی برام نمیکنه
نه لباس نه خوراک هیچی الان هم من رو از خونه بیرون کرده عموم میخواد منو ببره سر کارش پدرم نمیزاره میگه شکایت میکنم که فرزندمو اغفال کردی
من رو هم از خونه بیرون کرده خونه مادربزرگ پدربزرگمم ولی پدرم واسشون دردسر درست میکنه الان من چیکار میتونم بکنم که از راه قانونی باشه تا دیگه نتونه کاری کنه لطفا کمکم کنین الان تو خیابونم هیچ پولی هم ندارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته نفقه فرزند را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اخذ گواهی رشد اقدام کنید و دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ترک انفاق تنظیم نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه نفقه در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
شما بهتر است حکم رشد بگیرید در این صورت برخی از مشکلات شما حل خواهد شد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا با شماره ه تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید 123