مشاوره حقوقی رایگان - توانایی گرفتن گواهینامه با حکم رشد

سلام من 13سالمه و حکم رشددارم وتوانایی عقلی وجسمی برای گرفتن گواهی نامه‌ی رانندگی را دارم میتوانم اقدام کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم رشد را بگیرید می توانید در کلیه امور مالی و غیر مالی از جمله ارث ،طلاق دخالت کنید و لکن در گواهینامه تاثیری ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی توانید ،
گواهینامه قوانین خاص خود را دارد و طبق همان قوانین باید صبر کنید تا اول به سن قانونی برسید بعد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از 18 سال تمام می توانید اقدام کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها برای گواهینامه موتور سیکلت 200 سی سی تحت شرایطی میتوانید اقدام کنید ان هم با گرفتن حکم رشد . وگرنه ممکن نیست مگر تا پایان 18 سالگی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارتباطی به این موارد ندارد باید 18 سال داشته باشید