مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 134

سلام وقت بخیر
بنده سال 85 به عنوان بسیجی در رزمایش سپاه شرکت کردم که متاسفانه بر اثر پیچ خوردگی مچ پای راست دچاره سانحه شدم،که با رای کمیسیون 134 به عنوان جانباز شناخته و 4 درصد جانبازی گرفتم،در حال حاضر کارمند تامین اجتماعی هستم که از طرف کارگزینی سازمان گفتن اگه جانبازی دارید میتونید نامه از بنیاد شهید بیارید که روی پرونده پرسنلی لحاظ و از مزایای قانونی بهره مند بشید،اما با توجه به اینکه پرونده بنده در سپاه می باشد آیا امکان انتقال پروندم به بنیاد شهید هست؟و اگر کمیسیونی از طرف بنیاد تشکیل بشه از درصد جانبازیم کم نمیشه یا میتونم افزایشش بدم؟امروز به بنیاد شهید مراجعه کردم گفتن که باید نامه بستری بیمارستان و صورت سانحه اولیه روی پروندت باشه در صورتی که سال 85 به پزشک معتمد سپاه جهت درمان مراجعه کردم و هیچگونه بستری نداشتم اما صورت سانحه اولیه روی پروندم هست،و اگر نتیجه ای نگرفتم آیا از طریق دیوان میتونم شکایت کنم و نتیجه ای میگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودتو زحمت نده بنیاد قبول نمی کند چون در زمان جنگ نبوده و در اثر تیر یا ترکش دشمن نبوده