مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام من سرباز نیروی انتطامی هستم. یک روز تلفنی از فرمانده پاسگاه تا ساعت هفت بعد از ظهر مرخصی گرفتم و برگه مرخصی ندارم و در ساعت شیش و نیم یا هفت و نیم دقیق یادم نیس حادثه ای پیش اومد و یک اهن سنگین روی پام افتاد و دوتا از انگشتام قطع شد و یکی هم جراحت شدید برداشت. رفتیم از فرمانده پاسگاه نامه اشتغال بخدمت بگیرم اونم تو نامه زد که در زمان غیبت این حادثه براش رخ داده حالا سوالم اینه که ایا باید به اندازه این زمان استراحت و استعلاجی از اخر خدمت اصافه وایستم یا این استراحت خدمت محسوب میشه بعد بیمه نیروهای مسلح بهم غرامت یا دیه میده یا نه.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نيازي به شكايت نبود اگر خودتون بطور اختياري سهام رو منتقل ميكردين
الان هم ميتونين با مراجعه و انتقال سهام بنام خريدار گواهي مربوطه رو به دادگاه بدين تا پرونده بسته شه