مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

در یک پرونده جمعی که ده نفر شاکی بودیم توانستیم برای متهم بعد از دو دادگاه بدوی و تجد حکم زندان بگیریم. الان نامه از دیوان عالی کشور برای من و یک نفر دیگه اومده که متهم از شما شکایت کرده جالب که در متن شکایت همون اتهاماتی که خودش محکوم شده برای ما نوشته شده. این یعنی چی یعنی ما محکوم شدیم؟ بعد چرا فقط برای دو نفر نامه دیوان اومده یعنی لازم نیست بقیه بیان جواب بدن در حالی که همه ما یک شکایت داشتیم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چگونه نامه از دیوان آمده ؟ قاعدتا باید اول رسیدگی بدوی ‌‌‌و مرحله تجدیدنظر طی شود تا پرونده برود دیوان آن هم در موارد خاص !
درضمن شاکی شما که ایشان باید ادعای خودش را قانونا ثابت کند
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا اوراق را برسی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون متهم میتواند شکایت نماید و شما باید در جلسه دادرسی شرکت و از خود دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما متهم نیستید.
درخواست اعاده دادرسی داده شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست اعاده دادرسی داده شده مشکلی نیست باید از خود دفاع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید منتظر حکم دادگاه باشد محگومیت یا برائت در حکم دادگاه می آید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف موارد فوق نمی توان نظر دقیقی داد باید موضوع شکایت آرای صادره و...بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متن مربوطه باید بررسی شود
لکن ممکن است اعاده دادرسی کرده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امکان ندارد که از دیوان نامه شکایت از شما بیاید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..