مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری بعد از حکم کیفری همان جرم

با سلام
در یک پرونده فروش مال غیر شاکی شماره یک شکایت کیفری کرد و حکم زندان ، رد عین مال و جریمه برای متهم صادر شد ، الان پرونده در مرحله اجرای احکام این حکم است ، حال شاکی شماره دو شکایت کیفری کرده ،و پرونده در یک شعبه دادیاری دادسرا در حال پیگیری است ، لازم به ذکر است که مقدار جریمه نقدی به صندوق دولت بر اساس قیمت قولنامه شاکی شماره دو صادر شد ( و در حکم اقرار ضمنی متهم جزو یکی از دلایل ذکر شد )
حال با توجه به این شرایط ایا شکایت کیفری شاکی شماره دو به حکم کیفری دیگری ختم می شود ؟ یا ممکن است فقط رای دادگاه شامل رد مثل یا قیمت آن شود ؟ یک چنین رایی اصولا وجاهت قانونی دارد (در حیطه دادگاه کیفری شدنی است )؟ یا منع تعقیب کیفری برای آن صادر می شود ؟
به طور کلی بر اساس دانش و تجربه شما اساتید ، سرنوشت دومین شکایت کیفری به کجا ختم می شود ؟ ایا ارائه ی نمونه حکم صادره کیفری تاثیری در روند پرونده دارد ؟

پاسخ ها :

شکایت کیفری