مشاوره حقوقی رایگان - سلام - ثبت نکردن چک

ایا ثبت نکردن چک در سامانه جرم است پیگرد قانونی دارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم نیست ولی مبلغ چک به صورت سند عادی قابل مطالبه است و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی جرم کیفری نمی باشد می توانید از طریق با داشتن دلایل و مستندات پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی اگر به صورت متقلبانه مالی اخذ بشه و در مقابل چک داده بشه و چک بلامحل باشد و ثبت نشده باشد کلاهبرداری محسوب می شود.
در غیر این صورت جرم نیست و دارنده چک می تواند به عنوان سند عادی دادخواست مطالبه وجه بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم نیست اما وصول آن به راحتی صورت نمی گیرد ض