مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل کرایه خودرو

سلام از اسفند ماه سال 1395 خودرویی صفر کیلومتر را بابت انجام دادن کاری به شخصی دادم که اگر آن کار را انجام داد خودرو را بنامش میزنم و اگر انجام نداد خودرو را به من برگرداند که ان کار را انجام نداد اکنون خودرو را از طریق قانونی پس گرفته ام ولی کارکرد این خودرو در طول این چند سال را چگونه محاسبه کنم و از ایشان درخواست نمایم ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. توافق شما چه بوده اگر این طور که مطرح نمودید بوده است خودتان با رضایت داده اید که استفاده نماید تا حصول نتیجه و حال که به نتیجه کار نرسیده پس گرفته اید بنابراین اجرت تعیین ننموده اید که مطالبه کنید.