مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو

سلام و عرض خدا قوت .یک شگایتی داشتم بر علیه خوانده طرح دعوا اجرت المثل و مطالبه ماشین صفر ام رو کرده بودم که طرف کارمند بانک بودن و دیروز حکم محکومیت وی صادر و 14 ماه ماشین تحت تصرف ایشان بوده اجرت المثل رو گرفتم چون پول کارشناسی خودرو را در دادگاه نداشتم به مبلغ 20 میلیون قاضی گفتن استعلام گرفتم نداری برو بیرون پس از تحویل ماشین کارشناسی کن نهایت با 2 تومان ...الان یک چیز یادم رفته بود تو دادخواست قید کنم قیمت ماشین بالاترین قیمتی که ماشین دست خوانده بوده 687 میلیون بوده ایا میتوانم دادخواست بدم الان ماشین من یک سال مدلش رفته گارانتی بیمه و حتی استفاده میکنه وایستادم طبق قانون مهلت 20 روزه اعتراض تمام بشه .خلاصه ماشین من الان پرسیدم 480 بیشتر نمبیرن .ممنونم من بار اول دادخواست دادم همکاران عزیز دادراه نوشتن برام که باعث محکوم شدن خوانده شده الان من بالاترین قیمت ماشینم رو میخوام طبق مدرک در دادگاه حقوقی 687 میلیون بوده ایا میتوانم دادخواست بدم به همکاران زحمت بدم مطمعن بشم که قاضی قبول کنند چون خوانده کلا وکالت تحویل خودرو در نمایندگی از من داشتن به جای تحویل متاسفانه 14 ماه تمام خیانت در امانت و ماشین راه پنهان نمودن .سوال آخرم اینه برای لایحه خسارت کارشناسی و کلیه خسارت های این مدت کی مطالبه کنم ایا بعد از پایان 20 روز اعتراض خوانده یا الان میتونم ممنونم خسته نباشید

پاسخ ها :

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام. اگر موضوعی از حقوق مالی، مثل اجرت المثل، یا افت قيمت خودرو،و سایر هزینه‌های کارشناس، و......به هر دلیلی ننوشته ای یا فراموش کرده اید و مورد حکم واقع نشده میتوانید مجددآ دادخواست همین الان بدهید. و ارتباط به پرونده قبلی نداره. موفق باشید، اگر تمایل داشتید مدارک را از طریق یکی از برنامه‌ ها برایم ارسال کنید در خدمتتان هستم.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید حق و حقوق شما از بین نمی‌رود اگر مطالبه نشده باشد مجدد قابل مطالعه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام، نیاز به بررسی مدارک و مستندات میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد