مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام وقت بخیر. با همسایمون تو قرعه کشی خانگی 2 میلیونی شرکت کردم 3تا اسم نوشتم و هرماه 300 تومن پرداخت میکردم یکی از اسم هام دراومد الان دوتا موندن ولی لج کردن میگن فقط یکی اسم داری حق نداری حرف بزنی اونم آخرین نفر بهت میدم میگم خب پرینت بگیر ولی نمیگیره میگه هیچ کاری نمیتونی بکنی یدونه اسم داری تمام و کلی بی احترامی میکنن نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید،؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای اثبات ادعا و پرداخت ها دلیلی داشته باشید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه های مختلفی متصور است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ پرینت بانکی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درست کردن صندوق خانگی و دادن وام بدون مجوز جرم است
شما میتوانید شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر گواه دارید می توانید شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
ابتدا حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید