مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام و عرض ادب
خودرویی رو به صورت قرض ( امانی ) در اختیار یکی از دوستان گذاشتم از عودت خودرو امتناع میکنه و از محل نگهداری خودرو هم بی خبر هستم . تاکید میکنم هیچ معامله ای نبوده و صرفا جهت استفاده خودرو رو امانت گرفته

با تشکر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چگونه میتونم به صورت قانونی خودرو رو پس بگیرم ‌.

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر برگه تحویل ندارید شکایت سرقت مطرح کنید اگر شهود و برگه تحویل به ایشان را دارید ابتدا اظهارنامه استرداد بدهید و سپس شکایت خیانت در امانت طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس شکوائیه خیانت در امانت و رد مال را مطرح نمایید و شما باید اثبات نمایید که خودرو را به ایشان امانت داده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد خودرو بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید تحت عنوان خیانت در امانت، بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید و دعوا تخصصی است و ممکن است حقتان تضییع شود....
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از ارسال اظهارنامه تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت در اختیار داشتن مدارکی دال بر امانی بودن مال ، از لحاظ جنبه کیفری ، شکوائیه با عنوان مجرمانه خیانت در امانت تنظیم شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه خیانت در امانت تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بابت امانت دادن خودرو مدرکی برای اثبات دارید می توانید دادخواست استرداد خودرو امانی را دهید