مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از پشت

با سلام ،بنده با خودرو پژو در بزرگراه امام خمینی شیراز در سمت راست جاده که که ورودی و خروجی یک شهرک وجود داشت و چند متر جلو تر هم ورودی شهرک دیگه ما بین این سه فرعی که جدول کشی بود ترمز زدم که وارد ورودی شهرک دومی بشم که یه ماشین پراید از سمت شاگرد خودش به صندوق وگلگیر سمت چپ من زده مامور 50به50 زده گفت به دلیل اینکه ایست کامل کرده بودی و بعد دوروز که کروکی کشد جلو پلیسراه نوشته که نقص فنی داشتم ایا نظرش درست هست یا مقصر ماشینی هست که از پشت زده ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مقصر ماشینی است که از پشت برخورد نموده است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

معمولا ماشینی که از پشت به خودرو جلو برخورد میکنه مقصر هستش شما به نظریه افسر کاردان فنی معترض بشید سه کارشناس با بررسی مدارک نطریه مینویسن اونا تایید کنن 50 /50 رو بپذیرید تایید نکردن که به نفع شما تموم میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است.
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به کروکی و نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اعتراض کنید تا مجددا کارشناسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور است نه وکلا ،
می توانید به نظریه مذبور اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقصر توسط کارشناسان  راهور با بازدید میدانی مشخص میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق مقررات راهنمایی و رانندگی وی اگر برخورد از پشت صورت گرفته باشد خودرویی که از عقب برخورد نموده است مقصر است ولی که با توجه به توضیحاتی که شما ارائه کردید به نظر می رسد که کروکی تصادف توسط افسر کاردان �یده شده است و مطابق نظر افسر اقدام می‌شود در صورتی که به نظر کارشناس تصادفات اعتراض دارید از طریق تامین دلیل به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر پلیس است اگر اعتراضی به کروکی دارسد لایحه ارسال کنید