مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص ماشین بدون گواهینامه

سلام خدمت وکلای محترم
همسرم به علت مهریه ماشین را توقیف کرده و به پارکینگ بردن الان رفع توقیف شده تمام مدارک ماشین به نام خودم هست و خودم ماشین را به همراه پلیس به پارکینگ بردم حالا برای ترخیص رفتم ولی گواهینامه ندارم نمیتوانم ماشین را ترخیص کنم میشه راهنمایی کنید وجریمه نداشتن گواهینامه چقدر است
سپاس گذارم.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این موضوع مانع توقیف خودرو نیست و اگر دستور قضایی جهت رفع توقیف دارید مانعی پیش نمیاد و ممکنه جریمه ای فقط داشته باشه