مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

من 15 سال در یک ارگان دولتی پیمانکار بودم و باید بیمه را خویش فرما پرداخت میکردم ولی پرداخت نکردم، اکنون دوسال هست که با این اداره بدون هیچ قراردادی همچنان کار میکنم و حقوقمو کامل دریافت میکنم، آیا میتوانم درخواست بیمه داشته باشم یا اگر به هر دلیلی بیکار شوم، میتوانم از آن اداره درخواستی برای بیکاری یا حق و حقوقی از بیمه داشته باشم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه رابطه کارگری و کارفرمایی بین شما بوده باشد قعطا قابل درخواست خواهد بود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر چون شما پیمانکار بوده اید خارج از رابطه کارگر کارفرمایی است