مشاوره حقوقی رایگان - خرید بیمه نامه عمر

سلام یک خانم خانه دار متولد 10 1332 با سن 66 سال میتواند یک بیمه نامه عمر آسیا یا یک شرکت بیمه دیگر را خریداری کند ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اگر منظور شما دریافت نمایندگی یکی از شرکتهای بیمه است هر شرکت بیمه شرایط خاص خود را جهت واگذاری نمایندگی به اشخاص حقیقی یا حقوقی دارد.میبایستی با مراجعه به شرکت مورد نطر بررسی شود که دارای شرایط هستید یا خیر

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر.متاسفانه هیچ یک از شرکتهای بیمه موجود در کشور در حال حاضر این سن را پوشش نمی دهند.ولی ایشان می توانند بیمه پس انداز بخرند که شرایط مشابه همون بیمه عمر را دارد و بعد از 10سال به دارنده این بیمه نامه حقوق بازنشستگی پرداخت می شود و احیانا هم اگه در اثر حادثه و سانحه فوت کنند شرکت بیمه گر مبلغی بر اساس شرایط بیمه نامه پرداخت می کند.البته در خصوص بیمه عمر و سایر انواع بیمه نامه ها ما قانون مشخص و واحدی نداریم چون صنعت بیمه هم مبتنی بر سود و نفع هست و هر کدام از شرکتها براساس بازار رقابتی که وجود دارد تلاش دارند تا با پیشنهادهای جذابتر مشتریان بیشتری جلب کنند به همین علت شرایط هر شرکت با شرکتهای دیگر متفاوت است.لذا جهت اطلاع از شرایط دقیق هر شرکت برای هر نوع بیمه باید به صفحه اینترنتی همان شرکت مراجعه کنید.موضوع دیگری که در خصوص خرید هر نوع بیمه نامه حایز اهمیت است شرایط اخذ پول از آن شرکت بیمه ای است.به زبان ساده تر هر چقدر شرایط پرداخت پول به بیمه گذار راحتتر باشد آن شرکت بیمه بهتر است.برخی شرکتها موقع پرداخت پول شرایط دشواری جلوی مشتریان قرار می دهند و مدارکی درخواست می کنند که تهیه آن مدارک هم زمانبر است هم گاهی اوقات نیازمند صرف وقت و هزینه است.به عنوان مثال شرکت بیمه ای ممکن است یک گواهی فوت ثبت احوال را جهت احراز فوت کافی بداند ولی شرکت دیگر تقاضای ارایه شناسنامه باطل شده و جواز کفن و دفن و تاییدیه ثبت احوال و حتی گواهی حصر وراثت رو به عنوان مدارک مورد نیاز درخواست کند.در حالیکه برای احراز فوت یک فرد شاید صرف وجود یکی ازین مدارک کفایت کند.موضوع بعدی برای بیمه عمر یا سایر انواع بیمه نامه ها میزان ریسک پذیری آن شرکت بیمه است.در صنعت بیمه هر چقدر میزان ریسک بالاتر باشد شرایطی که شرکت بیمه تعیین می کند دشوارتر است.به عنوان مثال در بیمه عمر ریسک پذیرش بیمه گزار 18ساله با بیمه گزار 50ساله خیلی فرق دارد.به همین علت شرکتهای بیمه شرایط به مراتب آسانتری را برای فرد 18ساله تعیین میکنند.نهایتا اینکه برای اخذ هر نوع از بیمه نامه پیشنهاد میکنم که با توجه به پیچیدگی و تخصصی بودن موضوع جهت دریافت بیمه نامه ای که شرایط مدنظر شما را پوشش دهد حتما از کارشناسان بیمه ای کمک بگیرید.برای پذیرش بیمه نامه و کلوزهای آنهم حتما یا با کارشناس بیمه یا یک وکیل دادگستری مشورت کنید تا بتوانید به نتیجه دلخواه خودتان نایل بشوید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر در حال حاضر هیچکدام از شرکتهای بیمه موجود در ایران حتی بیمه عمر آسیا بالای 65سال را برای بیمه عمر قبول نمی کنند.متاسفانه در تبلیغات خودشان به سن 70سال اشاره می کنند ولی اگر به جزییات شرایطی که اعلام می کنند نگاه کنید منظورشان مجموع سن بیمه گزار و مدت قرارداد است که نباید بیشتر از 70سال باشد به زبان ساده تر شما وقتی به سن 70سالگی رسیدید باید اقلا پنج سال بیمه پرداخت کرده باشید و مفهومش این است که حداکثر سنی که شما می توانید از بیمه عمر بهره مند بشوید 65سال است.البته بیمه های دیگری وجود دارند که شما می توانید به جای بیمه عمر انتخاب کنید و مزایای مشابهی هم با بیمه عمر دارند.پیشنهاد اکثر کارشناسان برای اشخاص بالای 65سال بیمه پس انداز است.کلهم صنعت بیمه بر پایه ریسک و سود عمل می کند و یک فعالیت تجاری است که در آن کسب سود حرف اول را می زند.به همین علت تمامی شرکتهای بیمه تلاش دارند تا در ازای پذیرش ریسک کمتر پول و سود بیشتری به دست آورند.به همین دلیل اغلب شرکتها سن بالای شصت را برای بیمه عمر نمی پذیرند.شرکتهای معدودی هم که سن65سال را قبول میکنند در مقایسه با سایر بیمه های عمر مزایای به مراتب پایین تر و شرایط سخت تری را جهت پرداخت وجه به اشخاص ذینفع در نظر می گیرند.اما در کل داشتن پوششهای بیمه ای یکی از ضروریات زندگی در جوامع امروز است.نهایتا در کمال تاسف باید به سوال جنابعالی که اینک بالای65سال سن دارید باید پاسخ منفی بدهم.اما همانطوریکه اعلام نمودم هرچند شما نمی توانید در این سن از مزایای بیمه عمر البته در ایران بهره مند شوید اما می توانید با انتخاب گزینه های دیگری همچون بیمه پس انداز از مزایای مشابه و قطعا متفاوتی با بیمه عمر بهره مند شوید.پیشنهاد می کنم قبل از هر اقدامی برای خرید هر نوع بیمه نامه نظر به پیچیدگی های قراردادهای بیمه با یک کارشناس حقوقی یا بیمه ای مشورت کنید تا حسب شرایط خودتان بهترین و مناسب ترین پوشش بیمه ای را تهیه کنید.