مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ارث بعد 17سال

با سلام به وکلای عزیز
پدر مادرم که 17سال هست فوت شده کلی زمین های چای که در رشت سمت فومن هست بهش ارث رسیده بود از پدرش ولی گویا پدربزرگم قبلا سر اختلافاتی بیخیال گرفتن ارث خود شده و حاضر نشد که ارث خود را بگیره و حالا که ارث پدر بزرگم را برادرش و فرزندان برادرش صاحب شدن آیا بعد گذشت 17سال میشود پس گرفت یا نه؟ الآن فقط مدارک موجود از پدر بزرگم که فوت شده یک شناسنامه هست بنظر شما اگه زمین ها فروخته شده باشه ما میتوانیم ارث مادرم از پدرش را از فرزندان برادرش پس بگیریم لطفا راهنمایی کنید؟ البته ما شنیدیم که ارث تنها چیزی هست که چند دست هم چرخیده باشه میشه پس گرفت ؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر اسنادی دال بر ذی حق بودن دارید حتماً پیروز می شوید

پرسشگر :

جناب آقای حسین یاری ممنون و سپاسگزارم از شما در ضمن مادر من تنها یک خواهر دارد و هیچ فامیلی هم ندارد چون گفتم طی اختلافاتی که به گذشته بر میگشته وقتی پدر مادریم جوان بود به تهران آمده بود و فقط ما وقتی این موضوع را فهمیدیم که برادرش در بستر مریضی و مرگ بود یکی را فرستاده بود که پدر بزرگم بره ارث خود را بگیره که پدر بزرگم طی جریاناتی که به گذشته بر میگشت قید ارث خود را زد و نرفت --- و الآن تنها سندی که داریم شناسنامه پدر فوت شده خودش هست بنظر شما همین شناسنامه مبنی بر گرفتن ارث کافی هست؟ آیا باید وکیل بگیریم؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله در صورتی که جز ورثه بوده باشند در هر زمان قابل مطالبه و در صورت تقسیم شدن هم قابل ابطال است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
با نظر همکاران محترم موافقم