مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام و درود
پدربزرگ من 40 سال پیش فوت کرده و چند هکتار زمین کشاورزی دارد 2 تا دختر و 2 تا پسر داشت که همه فوت کرده اند
من فرزند یکی از دخترهایش هستم
چگونه میتوانم سهم مادرم را از دایی هایم بگیرم
آیا من از سهم خاله ام که فرزندی ندارد ارث میبرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات سهم مادرتان مطابق ادله موجود در زمان فوت پدربزرگ دعوی به طرفیت دائمی متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی با یه سرینجا انحصار وراثت اشخاص را به ترتیب که ارث می‌برید اخذ نمایید سپس اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تاریخ فوت هر یک مهم است نیاز به ملاحظه اسناد و مدارک دارد

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . اول انحصار وراثت . دوم تحریر ترکه . سوم تقسیم ترکه . البته این اقدامات باید از طرف مادرتون که ورثه محسوب میشن صورت بگیره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به عنوان نوه با وجود فرزند هیچ حقی نسبت به سهم‌الارث پدربزرگ خود ندارید و تنها با وکالت از مادر می‌توانید سهم‌الارث مادرتان را مطالبه نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت اشخاص را به ترتیب که ارث می‌برید اخذ نمایید سپس اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا نسبت به پدربزرگ و مادرتان درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
و

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

با ارائه گواهی انحصار وراثت. اگر مادر شما بعد از خاله شما فوت شده باشد ارث میبرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نسبت به سهم مورث خود ارث میبرید
بدوا حصر وراثت کنید
سپس دادخواست متناسب مطرح گردد