مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا و طلاق

سلام سه ماه هست با یه خانم عقد و نکاح دایم خوندیم به روش سنتی و ثبت دفتری نکردم،
الان با خانومَم به مشکل جدی خوردیم٫چیکار کنم ؟؟؟
گواهی سلامت نگرفته بود ولی باکره هم نبوده و الان چجوری من ثابت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اثبات و یا عدم اثبات باکره بودن همسر شما از چه جهت برای شما حایز اهمیت است ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!اگرچه مرتکب جرم عدم ثبت واقعه ازدواج هم شده اید

یک وکیل

اصل بر بکارت هست و شما کاری نمیتوانید بکنید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر به مشکل برخوردید و میخاید طلاق بدید دیگه به بکارتش چیکار دارید . اگر منظورتون اینه که باکره باشه که مهریه رو نصف بدید ، هم در صورتیکه اثبات کنید زفافی صورت نگرفته و طلاق قبل از دخول هم نصف مهریه به اون تعلق میگیره .