مشاوره حقوقی رایگان - زمینی از همسایه خریدیم بالای 10 سال پیش... مجوز چاه عمیقش باطل شده. حالا میخاد مجوز چاه عمیقش رو بفروشه به

زمینی از همسایه خریدیم بالای 10 سال پیش... مجوز چاه عمیقش باطل شده. حالا میخاد مجوز چاه عمیقش رو بفروشه به یکی دیگه. چاه هم تو زمینی که به ما فروخته هست.. تمامی زمین تحت چاه عمیق فروخته شده و زمینی نمانده... حالا سوال میتونه مجوز چاه عمیق باطل شده رو بفروشه به کسی دیگه..؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر مجوز را به شما فروخته و چاه نیز در زمین شما مستقر است خیر