مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز بهره برداری از چاه قدیمی

سلام
درسال 70زمینی را خریدم که فروشنده زمین بامجوز چاه حفرکرده بود واستفاده میکرده که تصمیم به مهاجرت گرفت وبعداز جمع آوری ملحقات چاه ؛ زمین را به من فروخت ومهاجرت کرد وبعدازچندسال فوت کرد اکنون میخواهم بدانم من میتوانم منصوبات چاه را نصب وراه اندازی کنم چاه عمیق آماده ودارای آب میباشد آیا بعداز فعال کردن میتوانم موفق به اخذ پروانه بهره برداری بشوم هیچگونه چاه وقنات ورودخانه ای در اطراف این چاه نمیباشدوموجب ضرر وزیان به کسی ندارد فروشنده زمین چاه را در قولنامه قید نکرده چاه درسال 63حفرگردیده ومجوز حفر داشته وپرونده وشماره کلاسه در سازمان آب دارد غیرازشماره کلاسه هیچ مدرکی از چاه ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید ابتدا به
اداره آب منطقه مراجعه و اداره آب موافقت نمایید و از وراث مالک چاه هم وکالتنامه اخذ نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توجه داشته باشید که چاه آب تابع زمین است و آب را جدا نمی توان فروخت و در قرارداد هم شرط نشده آب متعلق به شما نیست.
شما می توانید چاه را راه اندازی کنید و از طریق شرکت آب منطقه ای درخواست مجوز بکنید، ممکن است شرکت آب منطقه‌ای با درخواست شما مخالفت کند که در این صورت شما می توانید به نظریه شرکت آب منطقه‌ای اعتراض کنید که موضوع به کمیسیون مربوطه ارجاع می شود و اگر مدارک کافی از جمله نقشه هوایی یا درخواست کارشناسی بکنید ممکن است به کمیسیون به نفع شما رای بدهد.
اگر کمیسیون نیز رای نداد می توانید به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و در نهایت اگر شعبه بدوی دیوان عدالت اداری نیز رای داد رای قابل تجدیدنظر خواهی در شعب تجدیدنظر خواه خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا وضعیت ملک از نظر چاه حفاری شده بررسی شود سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید و مجوزهای لازم را اخذ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با همان شماره کلاسه درخواستی خطاب به اداره امور آب منطقه بنویسید و درخواست کنید که مجوز استفاده از چاه را به شما بدهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی دقیق و کامل شود