مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط کلانتری

سلام من همراه خانمی درون خودرو کنار جاده، بودیم کلانتری اومد و نسبت مارو سوال کرد و ما چون هول شده بودیم به دروغ گفتیم زن و شوهریم و مارو بردن کلانتری ، بعدش مشخصاتمون رو نوشتن رو کاغذ و ماشین هم بردن پارکینگ ، ماشین بنام پدرم هست ، درون کلانتری مشخص شد طرف شوهر و بچه داره در صورتیکه به من گفته بودن مجرد هستن ، بعدش میخاستن زنگ بزنن شوهرش بیاد که این کار رو نکردن ،
الان میخواستم بدونم برای ازادی ماشین باید چیکار کنم ؟
ایا تعهد میگیرن ؟
تا به حال به کلانتری نرفته بودم و استعلام گرفتن کد ملی رو گفتن مشکلی نداره.
چون در شرف استخدام هستم مشکلی پیش نمیاد ؟
برای تعهد گرفتن خانواده هم باید باشن ؟
از خانم هم تعهد میگیرن برای ازادی ماشین ؟
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بهتره وکیل بگیرید چون مسئله ابروی شما و ان خانم در میان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه خانم دارای همسر میباشد
ممکن است که پرونده شما به دادسرا ارجاع شود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اگر ر صرفاً داخل وسیله نقلیه نشسته باشید جرمی مرتکب نشده اید با اخذ تعهد مسئله حل می‌شود اما نیاز به جزئیات دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کلانتری پیگیری کنید مشکل خاصی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً برای ثبت نام صدور سند مالکیت باید نسخ زمین های که داری آورده شود و بر اساس مبایعه نامه به توانید اثبات مالکیت کنید و سند مالکیت بگیریم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به توضیحات مربوطه متاسفانه ایجاد مشکل در امر استخدامی شما دور از ذهن نیست ، و احتمال ارجاع پرونده به کلانتری وجود دارد ، بهتر است وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما بایستی اقدام به آزادسازی ماشین کنند.