مشاوره حقوقی رایگان - مجبور کردن همسایه به تجمیع یا تخریب همزمان برای ساخت

درود. من در یک خانه قدیمی و کلنگی زندگی می کنم که با همسایه دیوار مشترک داریم. پی ساختمان هر دویمان هم مشترک است بطوریکه نمی شود جدا کرد. من می خواهم خانه ام را خراب کرده و از نوبسازم. همسایه نمی خواهد. چون پی ساختمانها مشترک است، من نمی توانم به پی ساختمان دست بزنم چون پی فرسوده است و امکان خرابی ساختمان همسایه وجود دارد. آیا من می توانم همسایه را مجبور کنم که یا با من تجمیع کند و یا با هم همزمان تخریب کرده و او برای خودش بسازد و منهم برای خودم؟
اگر بله مراحل کار چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید