مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شوهر بعد دادن چند مورد از اموال به نام برادر و شوهر خواهر

با سلام بنده اموال شوهر خود بعد دادن چند مورد به دوربرش توقیف کردم و دو سال توقیف و هیچ اقدامی برای اجرا انجام ندادم ولی ایشان بعد توقیف قولنامه هایی نوشته و اموال خود را به برادر و خواهر شوهرش انتقال داده و تاریخ انتقال اموال را هم به قبل تاریخ توقیف زده است و برادر روی من شکایت کرده که شوهر بنده سه دانگ از ساختمان را به من فروخته و اموال که به من فروخته آزاد کنم ؟ با توجه به صوری بودن معامله آیا رای به نفع بنده صادر می شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اثبات این مسأله میتوانید معامله را باطل کنید