مشاوره حقوقی رایگان - دیه

پسر 3 ساله من در شهربازی سرپوشیده از سرسره بادی به پایین افتاد و قسمت آرنج دست شکسته شده و عمل جراحی انجام دادیم و پلاتین ‌‌‌‌پیچ و مهره کردن دستش رو
ابا ما میتونیم دیه از شهربازی بگیریم ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً سرسره های بادی می بایست بیمه باشند جهت حوادث فوق اگر سرسره بادی و مدیریت آن با شهرداری اسب می بایست شهرداری را طرف دعوا قرار دهید به خواسته مطالبه دیه ولی اگر متعلق به شخص خصوصی است علیه ایشان اقامه دعوا نمایید ضمنابهتر است استشهادیه شهودو گزارش 110 نیز ضمیمه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شکایت کنید تا مقصر از طریق کارشناسی مشخص شود