مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول

سلام من همسرم شش ماهه از خونه رفته و شکایت تمکینم کردم ولی دوهفته میشه دوباره ازدواج کردم بدون نامه دادگاه و اجازه همسر اول که ثبت رسمی هم نشده چون گفتن اجازه همسر اول لازمه الان تمکینم رد میشه؟ الان همسر اولم چه شکایت های رو میتونه بکنه؟ البته مهریشم اجرا گذاشته قبلا شروط دوازده گانه هم امضا نکردم خودش میتونه طلاق بگیره یا حق طلاق با منه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زن در صورت وجود شرایط عادی حق طلاق ندارد و عقد دایم نیازمند ثبت رسمی الزامی است و مهریه همسر اول هم در هر حال پرداختنی است

یک وکیل

ازدواج دایم بدون ثبت جرم و شما مجازات میشوید. حق طلاق هم به زوجه داده میشود حتی اگر شرایط را امضانکرده باشید. چون جزء موارد اثبات عسر و حرج هست.