مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعلی

سلام من 14 سالمه یه رسید جعلی درست کردم توی کلاس مجازی شرکت کنم ولی اون فهمید الان استوری گذاشته میگه پلیس فتا پیدام میکنه منو میندازن زندان؟؟

پاسخ ها :

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

مجازات و حکم جرم جعل رسید بانکی نیز در ماده 526 قانون مجازات اسلامی، اصلاحی سال 1399، بخش تعزیرات، حبس از 5 سال تا 20 سال، پیش بینی شده است
اما با توجه به سن شما که زیر 15 سال است در صورت اثبات جرم اقدامات تأمینی و تربیتی پیش بینی شده و به زندان نمی روید