مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شهریه از آموزشگاه آرایشگری

مدتی در آکادمی برای دوره پکیج 10 مورد آرایشی (میکاپ آرتیست) ثبت نام کردم به مبلغ 25 میلیون و 5 میلیون برای مربی گری ،اما از هنرجوها شنیدم سالهاست می ایند و مدرک نگرفتن الان میتونم شهریه را پس از دو هفته کلاس پس بگیرم ؟چطور اینکار رو قانونی انجام بدم چون صاحب اکادمی با ادمهای با نفوذی سروکار داره و بارها گفته با من در نیوفتید لطفا منو راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق شما در قرارداد فی مابین دارد بهتر است به اتحادیه آرایشگران مراجعه کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اغلب اوقات تهدیدهای این چنینی از جانب افرادی رخ میده که ریگی به کفش دارند ولی نگران نباشید چون کسی تهدید و نفرین میکنه که در عمل عاجز و ناتوان باشه.اگه در توانش باشه کاری انجام بده مطمئن باشید انجام میده پس به این حرفها اعتنایی نکنید بهتره پیگیر حق خودتان باشید.اول اطلاعات لازم را کسب کنید و مطمین بشوید که آن آموزشگاه مجوز قانونی لازم برای اینکار را داشته یا نداشته. من پیشاپیش به شما اطمینان میدهم به احتمال بالای نود درصد فاقد مجوز هستند.بر حسب اینکه جواز قانونی دارند یا ندارند می توانید اقدام کنید .اما از راههای کوتاه و کم هزینه شروع کنید یحتمل خیلی زود به نتیجه برسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید