مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام بنده 9 ساله در یک بانک غیر دولتی کار میکنم و قرارداد دائم هستم پدرم هم سابقه 22 ماه خدمت جبهه داره با توجه به این که قسمتی از سهام بانک متعلق به دولته ولی مدیریت بانک با دولته و مدیر عامل توسط دولت انتخاب میشه قانون تبدیل وضعیت به رسمی شامل من میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ارگان مربوط به پیگیری کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

قوانین استخدامی بانکها با قوانین دیگر که شامل عموم مستخدمین لشکری و کشوری میشوند فرق دارند باید به آیین نامه استخدامی مرتبط با بانک خودتان نگاه کنید چون اسم بانک را قید نکردید بیش ازین نمیشود راهنمایی کرد کار دشواری نیست خودتان هم میتوانید از طریق اینترنت ضوابط استخدامی بانک رو پیدا کنید و مطالعه بفرمایید